Vernolin Deftereos

Ο ακατέργαστος χαλαζίας, μετατρέπεται στο πιο σκληρό πέτρωμα

WE KNOW QUARTZ

Γνωρίζουμε τον χαλαζία, πρωτοπορήσαμε τους πάγκους χαλαζία

Ο ακατέργαστος χαλαζίας είναι άφθονος στη φύση. είναι κοινό όπως η άμμος αλλά πιο σκληρό από το ατσάλι. Οι πάγκοι χαλαζία είναι τεχνητές πέτρες που πρωτοστάτησε η Caesarstone, και κατασκευάζουμε επιφάνειες που αποτελούνται από έως και 90% ορυκτά χαλαζία για να προσφέρουμε πλεονεκτήματα που δεν είναι εφικτά σε μάρμαρο, γρανίτη και άλλες φυσικές πέτρες. Παίρνουμε ένα καθαρό ορυκτό και το μετατρέπουμε στην αγαπημένη σας πέτρινη επιφάνεια.

Ταλέντο, καινοτομία και τεχνολογία αιχμής περιλαμβάνονται σε κάθε συλλογή Caesarstone. Οι επιφάνειές μας από χαλαζία είναι αρκετά προσαρμόσιμες για να τις χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε τολμήσετε.

Είτε αναζητάτε έμπνευση είτε είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την εσωτερική σας διακόσμηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, στην VERNOLIN DEFTEREOS μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι πάγκοι χαλαζία είναι οι πιο σκληρές πέτρινες επιφάνειες, κατασκευασμένες από φυσικά ορυκτά που είναι από τα πιο σκληρά (7 στην κλίμακα Mohs των 10). Το Caesarstone αποτελείται από έως και το 90% των καθαρότερων σωματιδίων χαλαζία, χυτευμένα με ρητίνες και χρωστικές ουσίες για να καταστήσει τις πιο ανθεκτικές επιφάνειες διαθέσιμες.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Οι επιφάνειες χαλαζία πρωτοστάτησαν από την Caesarstone το 1987, εφαρμόζοντας πατενταρισμένες τεχνολογίες αιχμής που υπάρχουν μέχρι σήμερα. Αξιοποιούμε τις εξαιρετικές ιδιότητες του χαλαζία, καθιστώντας τον την ιδανική πέτρα για οικιακούς και εμπορικούς χώρους ως επιφάνεια επιλογής για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές παγκοσμίως.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ

Ο χαλαζίας επιτρέπει μεγάλη ευελιξία στο σχεδιασμό της επιφάνειας, συνδυάζοντας τη διαχρονική ομορφιά με την ανθεκτικότητα σε στιβαρά σχέδια, διάφορα φινιρίσματα και πλούσια χρώματα. Το απέραντο πάθος της Caesarstone για το σχεδιασμό είναι μια βασική αξία που μας οδηγεί να προωθούμε συνεχώς τα όρια των επιφανειών του πάγκου μας από χαλαζία.

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι πάγκοι χαλαζία Caesarstone παράγονται σε αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον για να πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας τόσο στην κατασκευή όσο και στο τελικό προϊόν. Οι πάγκοι μας έχουν όλα όσα χρειάζεται μια καλή επιφάνεια. Είναι μη πορώδη, μη τοξικά, δεν απαιτούν στεγανωτικά ή κερί για να διατηρήσουν το Caesarstone Hygiene Standard και δεν φιλοξενούν βακτήρια, μούχλα ή ωίδιο – παραμένοντας ασφαλή και υγιεινά για απόλυτη καθαριότητα.

TIMELESS BENEFITS

Αποτελεσματική ανθεκτικότητα, διαχρονικά οφέλη

nonporous-05-01 (1)
Μη πορώδης

Απίστευτα αδιαπέραστο, πυκνό και ανθεκτικό για ποιότητα μακράς διαρκείας
durable-10-01 (1)
Ανθεκτικό

Σκληρότερο, ισχυρότερο και ασφαλέστερο από το μάρμαρο, τον γρανίτη και άλλες φυσικές πέτρες
easy-care_to clean-11-01 (1)
Εύκολο στο καθάρισμα

Απλή φροντίδα με μόνο σαπούνι και νερό, χωρίς ανάγκη σφράγισης και σχεδόν αβίαστη συντήρηση
hygienic-07-01 (1)
Υγιεινός

Η μη πορώδης επιφάνεια αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων, μούχλας ή μούχλας, παραμένοντας ασφαλής και υγιεινή για απόλυτη καθαριότητα
stain resistance-15
Χωρίς λεκέδες

Μια αδιαπέραστη επιφάνεια που είναι εξαιρετικά μη πορώδης και μη απορροφητική για να είναι αδιαπέραστη από λεκέδες και εύκολη στη συντήρηση
heat resistance-13-01
Αντιθερμικό

Ο χαλαζίας Caesarstone είναι ανθεκτικός στη θερμότητα, αλλά για υψηλές θερμοκρασίες απαιτείται η χρήση τριβής
scratch resistance-14-01
Ανθεκτικά στις γρατσουνιές

Εντυπωσιακή αντοχή στις γρατσουνιές, που δεν επιδέχεται γρατζουνιές ή γρατσουνιές
enduring quality-08-01
Διαρκής Ποιότητα

Η Caesarstone χρησιμοποιεί υψηλή αναλογία μίγματος χαλαζία (έως και 90% φυσικά ορυκτά χαλαζία), με ποιότητα εγγυημένη μέσω της ολοκληρωμένης εγγύησής μας
easy to install-12-01
Ευκολία εγκατάστασης

Εύκολο στη διαμόρφωση, εγκατάσταση και προσαρμογή από επαγγελματίες, κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους και διαθέσιμο σε μια επιλογή εξωτερικών χρωμάτων
environmentally-friendly-09-01_2
Φιλικό προς το περιβάλλον

Πιστοποιημένο για την ανθεκτικότητά του και τη χαμηλή συντήρηση, υποστηρίζοντας ένα πιο υγιεινό περιβάλλον και καλύτερη χρήση των υλικών πόρων.