Η ιστορία μας


Η VERNOLIN ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με τον Δευτεραίο Κωνσταντίνο στον κλαδό του μαρμάρου, γρανίτη και διακοσμητικών πετρών την δεκαετία του 1960. Ο Δευτεραίος Κωνσταντίνος αποχώρησε από την εταιρεία και τη σκυτάλη παρέλαβε ο γιος του, Χαράλαμπος. Η εταιρεία αναπτύχθηκε τα τελευταία 59 χρόνια και σήμερα πλέον δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός Ελλάδας.

Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία αποκατάστασης και συντήρησης για όλα τα είδη φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, μάρμαρο, γρανίτη, κεραμικά, μωσαικά και πλακίδια από πορσελάνη. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η ποιότητα της δουλειάς μας είναι που μας κάνει κορυφαία στον τομέα του γυαλίσματος, του καθαρισμού και της αποκατάστασης δαπέδων από φυσικά πετρώματα. Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τα πιο κατάλληλα προϊόντα και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, για να διασφαλίσουμε ότι το φυσικό πέτρωμά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι όλο το προσωπικό μας θα παρακολουθεί συνεχώς την εκπαίδευσή του, ώστε να ενημερώνεται σχετικά με τις τρέχουσες τεχνικές και καινοτομίες.

Η VERNOLIN προμηθεύει προϊόντα για την επεξεργασία φυσικών και τεχνητών λίθων και τσιμέντου, όπως στεγανοποιητικά - αδιαβροχοποιητικά προϊόντα, στοκόκολλες, καθαριστικά, βερνίκια, εργαλεία διαμαντιών, μηχανήματα. Η εταιρεία ασχολείται με την προμήθεια μαρμάρων.Νέα δραστηριότητα η εμπορία χαλαζιακών πλακών και γρανιτών σε μεγάλη ποικιλία και με αυστηρές προδιαγραφές.