Γιατί να επιλέξετε Ceasarstone?

Σκέψου χωρίς περιορισμούς
12 Δεκεμβρίου 2022
Γιατί Caesarstone?

Η Caesarstone Ltd. κατασκευάζει επιφάνειες χαλαζία υψηλής ποιότητας, οι οποίες χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιστικά όσο και σε εμπορικά έργα ως πάγκοι, νιπτήρες, επενδύσεις τοίχων, δάπεδα και άλλες εσωτερικές επιφάνειες. Η Caesarstone συνδυάζει την ομορφιά με την εξαιρετική απόδοση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζωντανέψετε τη σχεδιαστική φαντασία σας.

Γιατί Χαλαζία?

Ο χαλαζίας είναι κάτι παραπάνω από όμορφος. Είναι επίσης ένα από τα πιο σκληρά ορυκτά της φύσης. Περιέχοντας έως και ~90% φυσικό χαλαζία, οι επιφάνειες Caesarstone συνδυάζουν την πρακτικότητα με την εκπληκτική σχεδίαση

boxfin2

Ανθεκτικότητα

Ο χαλαζίας είναι πιο ανθεκτικός από τις περισσότερες πέτρες, μάρμαρα και γρανίτη. Είναι αδιαπέραστο από λεκέδες, γρατσουνιές και ρωγμές και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμότητα και στο κρύο.
icon3fin

Εύκολη συντήρηση

Οι επιφάνειες Caesarstone δεν χρειάζονται σφράγιση, επεξεργασία, γυάλισμα ή οποιαδήποτε άλλη μορφή συντήρησης, εκτός από ένα απλό σκούπισμα με κανονικό απορρυπαντικό και νερό.
ic5fin

Ευελιξία σχεδιασμού

Με τις ωραίες, απτικές ιδιότητες του χαλαζία Caesarstone, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τεράστια γκάμα σχεδίων διαμορφωμένα όπως εσείς επιθυμείτε. Το Caesarstone σάς επιτρέπει να ελευθερώσετε τη φαντασία σας.
icon2fin

Ανθεκτικό σε γρατσουνιές και λεκέδες

Ο χαλαζίας είναι πιο ανθεκτικός από τις περισσότερες πέτρες, μάρμαρα και γρανίτη. Είναι αδιαπέραστο από λεκέδες, γρατσουνιές και ρωγμές και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμότητα και στο κρύο.
icon4fin

Εύκολη εγκατάσταση

Οι επιφάνειες χαλαζία Caesarstone είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμες και μπορούν να κοπούν για να χωρέσουν σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο. Απλώς ρωτήστε τον τοπικό πιστοποιημένο κατασκευαστή Caesarstone για τις καλύτερες συμβουλές εγκατάστασης.

Διαδικασία Παραγωγής

Οι επιφάνειες Caesarstone πληρούν αυστηρά πρότυπα υψηλής ποιότητας από την αρχική προμήθεια πρώτων υλών έως τον τελικό έλεγχο ποιότητας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό διασφαλίζει την ποιότητα ενός προϊόντος που είναι απαράμιλλη στον κλάδο σήμερα. Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με μια αυστηρή επιθεώρηση όλων των εισερχόμενων πρώτων υλών. Αυτά αναμειγνύονται σε αναλογία έως και ~90% φυσικών αδρανών χαλαζία με χρωστικές και πολυμερείς ρητίνες. Οι επιφάνειες και οι πάγκοι χαλαζία Caesarstone κατασκευάζονται μέσω μιας αυτοματοποιημένης που συνεχώς παρακολουθείται σε όλα τα στάδια και περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.