Η Vernolin είναι μία εταιρεία με πλήρη γκάμα υπηρεσιών τοποθέτησης φυσικών πετρωμάτων. Εξυπηρετούμε το μικρότερο έργο κατοικίας μέχρι το μεγαλύτερο εμπορικό. Στα έργα μας συμπεριλαμβάνονται σχέδια και τοποθετήσεις από πάγκους κουζίνας κατά παραγγελία μέχρι τοποθετήσεις σε ολόκληρα κτίρια. Το κάθε έργο ξεκινά με συζήτηση με τον πελάτη για τη δημιουργία του σχεδίου. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες υδροκοπής, είμαστε σε θέση να παραδώσουμε προσαρμοσμένες κατασκευές πετρώματος απευθείας από το σχεδιαστικό πρόγραμμα CAD.

Το προσωπικό μας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο ή μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε ένα από αυτά της δικής μας συλλογής. Μπορούμε, επίσης, να βοηθήσουμε τον πελάτη να επιλέξει το φυσικό πέτρωμα, το χρώμα και την τεχνοτροπία.

Έχουμε την εμπειρία να εφαρμόσουμε τα πιο περίπλοκα σχέδια με όλα τα είδη φυσικού πετρώματος: μάρμαρο, γρανίτη, ασβεστόλιθο, σχιστόλιθο, τραβερτίνη, κεραμικά και πορσελάνινα πλακίδια κτλ. Οι τοποθέτες μας είναι εξειδικευμένοι τεχνίτες που είναι στον κλάδο εδώ και πολλά χρόνια και είναι ενήμεροι για τις τελευταίες μεθόδους τοποθέτησης. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά του κλάδου για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της τοποθέτησης.